RETORIKERN FRÅN NORR

Coachen

På plats eller digitalt

vägledning

Oavsett om du är chef, medarbetare eller kanske egen företagare så behöver vi ofta få prata med någon som inte är involverad på arbetsplatsen där du arbetar. Då kan det vara skönt och tryggt med en opartisk person att bolla sina tankar, utmaningar och mål med.

Jag har nämligen själv vägletts under hela min 13-åriga simkarriär och jag hade aldrig uppnått det jag gjorde utan människorna runtomkring mig. Coaching i min värld är nämligen när personen bredvid mig ser saker från en annan synvinkel och kan ifrågasätta samt guida mig framåt.

Jag har coachat både chefer, idrottare, föreläsare och medarbetare och varje personen är unik och att då få vara med på deras utveckling och se deras glädje när vi tillsammans når målet är helt fantastiskt!

Jag är gärna den personen för dig. 

 

 

 

SAGT OM ANNA

”Jag har haft förmånen att bli utbildad och coachad av Anna i retorik och presentationsteknik. Jag fick i korta pass ta del av teorier och modeller för presentationsteknik, argumentationsteknik, powerpointens ”do:s and don’t:s” mm. Sedan fick jag träna, träna, träna. När jag visade upp mina träningsresultat visade Anna en stor skicklighet i att ge feedback på ett tydligt, konstruktivt och varmt sätt. Hon skapade en trygghet under våra möten som gjorde att jag vågade ta ut svängarna i mina övningar.  Jag har med mig flera användbara verktyg i mitt fortsatta arbete. ”

Anna Cohen Wikström

HR- strateg Skellefteå kommun

”Jag kan varmt rekommendera Anna för att utveckla din retorik. Jag har haft Anna som retorik coach under ett halvår. Största behållningen har varit att utmanas av Anna och känna att jag har utvecklats. Något jag har stor användning av som föreläsare, moderator och utbildare”

Pernilla Gravenfors

VD och grundare av Elevation Leadership AB

Anna

Retorikern från norr

Ricknells Retorik

Ditt meddelande har tagits emot.

11 + 10 =

Kontakt

Här når du mig

anna@ricknellsretorik.se

070-258 94 88

Ricknells Retorik AB
Stormstigen 8
931 51 Skellefteå