Det här kan jag

Hjälpa
dig med

Föreläsningar

En föreläsning med mig ska ge framförallt tre saker: igenkänning, kunskap och skratt! Tillsammans skräddarsyr jag föreläsningen till er så att den passar just er. 

 

 

Kurser

Att utveckla sig själv och de anställda är något som vi alltid kommer att vara i behov av. Här kan du se mina kurser och workshops och vad jag erbjuder.

 

Coaching

Vi alla behöver utvecklas och att då anlita en person som kan vägleda dig tryggt och tydligt och med glimten i ögat är vägen till utveckling. Jag kan vara din coach.

moderator

Ett event, en konferens eller ett digitalt webbinarium är bokat och programmet satt. Nu saknas bara personen som håller ihop allt! Jag kan vara den personen.

Vad vill du uppnå?

När du väljer att jobba med mig så är det specifikt en fråga som jag sätter i fokus för att jag på bästa sätt ska kunna möta upp era önskemål och det är vad har ni för SYFTE med detta? Utan syfte så spelar det liksom ingen roll vad, var, när eller hur vi ska göra något. Självklart tar vi även med detta i dialogen men börja gärna som sagt var med att fundera ut Syftet, VARFÖR ni vill göra något? Vi börjar där och sen skapar vi tillsammans vägen fram till målet!

 

Mina tjänster

Alla människor har olika behov och behöver träna på olika saker så därför har jag fyra olika upplägg.

Sagt om Anna

”Anna inspirerade oss till att trots pandemi och otaliga digitala möten går det att göra dem personliga och intressanta. Hon visade vikten av hur man kommunicerar och till vem, samt att den egna inställningen är avgörande för lyckad kommunikation i alla lägen. Tack för en givande och inspirerade föreläsning.”

Susanne Hallberg

Regionschef PEAB

Anna höll en väldigt energifylld digital föreläsning/workshop för oss på Ledarskapsforum. Det blev en interaktiv tillställning där Anna involverade deltagarna via chatten, direkta frågor och via ”Break-out rooms”. Annas personlighet och att hon bjuder på sig själv gjorde att den digitala föreläsningen/workshopen kändes lättsam och underhållande. Vi fick många konkreta tips och idéer som vi kan använda oss av i 

Johnny Forsman

Ledarskapsforum, Finland

Anna

Retorikern från norr

Ricknells Retorik

Ditt meddelande har tagits emot.

10 + 13 =

Kontakt

Här når du mig

anna@ricknellsretorik.se

070-258 94 88

Ricknells Retorik AB
Stormstigen 8
931 51 Skellefteå