Det här är

anna

Ricknell

Från elitsimmare till elitföreläsare

Det är jag

som är Anna

Jag är Skelleftebon som efter gymnasiet sökte nya utmaningar och ville utvecklas varpå jag flyttade till Tyskland och senare till USA för att nå framgångar i simbassängen. Kulturkrockar, gemenskap, utmaningar, påskmiddag hos Sven Tumba och ett brons från Junior-EM är ett litet axplock av alla de upplevelser som jag fick med mig i bagaget. Idag berättar jag om mina erfarenheter i kombination med mitt stora intresse för retorik och kommunikation. Min examen i retorik tillsammans med mina erfarenheter skapar en häftigt dynamik när jag föreläser.

Jag lämnar aldrig min publik oberörd. Ni kommer att få skratta, reflektera och få verktyg att använda för att fortsätta utvecklas.

Sagt om Anna

Föreläsningen trollband oss alla från början till slut och Annas förmåga att engagera oss deltagare gjorde att hennes gedigna kunskaper om bemötande och feedback inte bara presenterades för oss, utan också verkligen gick in. Föreläsningen bjöd till många skratt och nyvunna kunskaper, och Annas otvungna sätt och presentationsförmåga imponerade stort på oss alla. Upplägget för workshopen var direkt kopplat till de önskemål vi hade framfört och lärdomarna vi drog av detta kommer vi att ha enormt stor nytta av i framtiden. Spot on!”

Maria Monthure

Juristfunktionen, Lantmäteriet

“Otroligt bra föreläsning blandad med korta enkla övningar som gav perspektiv på att vi alla är olika samt en förståelse om att ta reda på mottagarens; Varför?

Din inlevelse och engagemang gjorde att vi alla lyssnade aktivt och ryktes med i ett intressant resonemang från reptilhjärnans drifter till betydelsen av TEAM!” Tack! 

Peter Persson Göthesson

Nordea

Anna

Retorikern från norr

Ricknells Retorik

Ditt meddelande har tagits emot.

13 + 1 =

Kontakt

Här når du mig

anna@ricknellsretorik.se

070-258 94 88

Ricknells Retorik AB
Stormstigen 8
931 51 Skellefteå