RETORIKERN FRÅN NORR

Referenser

Några av mina kunder och uppdrag

sagt om anna

“Anna’s talk about Everything communicates” was intensely real, with flare and originality. You will laugh, learn and get inspired. She is certainly a first rate speaker! Anna held us a motivational presentation and exercises in our Exploration meeting where we were gathered together from Sweden, Ireland and Finland. I can truly recommend her! ”

Kirsi McGimpsey Manager Exploration Geophysics

Boliden

“Anna Ricknell berättar inte bara med en enorm energi om sina erfarenheter och lärdomar – hon gör det dessutom väldigt generöst, ärligt och trovärdigt. Vi fick många bra tankeställare och anekdoter om hur vi uppfattar och bemöter varandra, ofta med kopplingar till idrottslivet. Allt är förpackat och presenterat på ett väldigt inspirerande och underhållande sätt.”

Roger Sjöstedt

Heimstaden Förvaltnings AB

“En fantastisk föreläsning full av energi med skratt och igenkänningshumor där det finns ett viktigt budskap! Perfekt komplettering i vårt arbete med kultur och värderingar där självledarskapet är så värdefullt som verktyg. Anna når verkligen fram genom sitt engagemang och uttrycksfulla retorik där alla får vara delaktiga. Enkelt att reflektera och ta till sig både i sitt privata liv och i sitt arbete.”

Linda Larsson

HR-chef, PiteEnergi

“Med en förtrollande energi skapar Anna både skratt, tårar och en härlig värme bland oss alla. Det är omöjligt att inte beröras av de lärdomar och känslor vi får till oss. Anna skapar direkt förtroende med en blandning av tokighet, kunskap och egna upplevelser. Det här något riktigt bra vi kommer bära med oss på olika sätt framöver i vår vardag. Tack Anna!”

David Persson

Affärsutvecklare, OKQ8

Några av mina kunder

Anna

Retorikern från norr

Ricknells Retorik

Ditt meddelande har tagits emot.

6 + 9 =

Kontakt

Här når du mig

anna@ricknellsretorik.se

070-258 94 88

Ricknells Retorik AB
Stormstigen 8
931 51 Skellefteå