RETORIKERN FRÅN NORR

Föreläsaren

På plats eller digitalt

Energikick!

En föreläsning med mig ska ge framförallt tre saker: igenkänning, kunskap och skratt!

I mer än 10 år har jag fått förmånen att föreläsa för tusentals människor och under dessa år har jag märkt att om jag fokuserar på just dessa tre saker så förankras mitt budskap bättre och längre hos publiken. Jag vill ge min publik nya insikter, inspiration och beröra och under årens lopp vet jag att jag har gjort just det och det är en helt underbar känsla och drivkraft hos mig som pushar mig till att fortsätta leverera värde för andra människor.

När passar det att jag kommer till er då? Ja, varför inte på en utbildningsdag, en kickoff, på APT:en, konferensen eller när ni tror att retorikern i norr kan vara ett bra inslag. Jag är öppen för förslag.​

Kolla på rubrikerna för att se vad en föreläsning kan innehålla och kom ihåg att jag alltid anpassar mig efter era behov. Så ring eller mejla mig så kan vi prata mer om vad ni tror passar bäst för just er.

Exempel på föreläsningsrubriker:

• Arbetsglädje och Motivation på arbetsplatsen  

• Retoriskt ledarskap- så kommunicerar du förtroendeingivande

• Kundbemötande- hur du övertygar & inte övertalar

• Härskarteknik – maktspråket som förminskar

• Allt kommunicerar- vad kommunicerar du?

• Presentationsteknik som imponerar  

• Storytelling- berättelserna som säljer

• Från elitsimmare till retoriker

SAGT OM ANNA

“En föreläsning som bjöd in till skratt, igenkänningshumor och aha-upplevelser. Annas presentation med mycket kroppsspråk och en känsla av närvaro i rummet – gör att man känner sig delaktig på ett helt nytt sätt, och kan applicera det till oändliga möjligheter i ens egna vardagliga möten.

Anna var också väldigt lyhörd i hur vi önskade ha upplägget, kopplat till våra kultur- och värdegrunder och de utmaningar vi har i vårt dagliga arbete. Framförandet överträffade våra förväntningar!”

Tobias Lundberg

SOS Alarm Sverige

“Vi bjöd in Anna till den årliga arbetsmiljöveckan för att öka kunskapen om retorik och kommunikation. Föreläsningen kan sammanfattas av ett ord “magiskt”. Anna Ricknell är en fantastiskt duktig föreläsare, det var inte en tråkig stund och hon hade ett budskap som berörde de flesta. Vi fick förmånen att få lyssna på en föreläsning som var både informativ, inspirerande och rolig. Det var en föreläsning som väckte många tankar och gav deltagarna mycket energi.”

Thomas Ström

Arbetsmiljösamordnare Bodens kommun

Anna

Retorikern från norr

Ricknells Retorik

Ditt meddelande har tagits emot.

6 + 5 =

Kontakt

Här når du mig

anna@ricknellsretorik.se

070-258 94 88

Ricknells Retorik AB
Stormstigen 8
931 51 Skellefteå