RETORIKERN FRÅN NORR

Moderatorn

På plats eller digitalt

JAG LEDER MÖTET

Det är jätteviktigt att få ett flyt på konferensen, eventet eller mötet men inte helt enkelt. Kanske har du deltagit vid ett event men känslan och intrycket efteråt har varit lite sisådär. Kanske beror det på att personen som ledde dagen inte kunde vara den spindeln i nätet som höll i alla trådar. Att moderera är en konst som kräver god förberedelse, en känsla för tillfället och att balansera mellan humor och allvar.

När jag anlitas som moderator eller konferencier kommer det väl till pass att jag i grund och botten är retoriker. Inom retoriken handlar det ju om att övertyga och att anpassa sig till publiken samt läsa av vad som får dem att lyssna. Detta tar jag alltid med mig inför dessa tillfällen. Att visa engagemang, lyhördhet och fokus på att få publiken att verkligen njuta av tillfället står alltid högst på mig agenda.

 

 

 

 

Jag kan vara spindeln i nätet

När det är dags för ett seminarium, event eller en konferens så har ni satt programmet, bokat talarna och fixat lokalen. Det är bara den sista pusselbiten som saknas…personen som håller ihop allt! Spindeln i nätet som har en tydlig överblick av vad som ska göras, sägas och vilken känsla som ska skapas.

“Vi har vid ett flertal tillfällen anlitat Anna som moderator och är särskilt nöjda med den positiva stämning som Anna skapar vid eventen. Det gör båda föreläsare och åhörare på gott humör! Anna har också en scennärvaro och publikkontakt som gör att hon har lätt för att få alla med på tåget”

Anders Wistemar, Dagar i Norr

sagt om anna

”Anna Ricknell has an outstanding energy as main moderator with a fantastic ability to interact with the participants while spreading calmness and safety through her professional attitude. Anna Ricknell is enthusiastic, thorough, clear and socially competent, important qualities for main moderators during digital conferences such as Euro Mine Connect.”

Erik Säfvenberg

Marknadschef Nolia

Annas positiva inställning och proffsiga uppträdande som programledare på Alvargalan behövdes och värderades, inte bara av oss, utan även av tekniker, övriga medverkande och alla våra gäster. Anna är väldigt engagerad och dessutom trevlig att samarbeta med.”

Stina Renström

Projektledare näringslivsgalan Alvargalan

Anna

Retorikern från norr

Ricknells Retorik

Ditt meddelande har tagits emot.

1 + 10 =

Kontakt

Här når du mig

anna@ricknellsretorik.se

070-258 94 88

Ricknells Retorik AB
Stormstigen 8
931 51 Skellefteå